NEFF pavasario atidarymas sušildė žinomus vilniečius

NEFF pavasario atidarymas sušildė žinomus vilniečius  / NEFF nuotr.
NEFF pavasario atidarymas sušildė žinomus vilniečius / NEFF nuotr.
Šaltinis: Reklama
2024-04-29 16:58
AA

Trečiadienį pavakare į Vilniaus Žvejų gatvės ČIOP ČIOP gastronominių patirčių studijoją rinkosi žinomi žmonės ir maisto gaminimo entuziastai: Kotryna ir Martynas Starkai, Vytaras ir Laisvė Radzevičiai, Federico ir Greta Meschino, Urtė Mikelevičiūtė, Gailė Butvilaitė su bičiule, žymios maisto blogerės ir daug kitų svečių.

Skambant paukščių giesmėms kompanija buvo pasitikta su sultingų ridikėlių, gardintų sviestu ir druska, vaišėmis. Tokį užkandį pasiūlė viena iš vakaro šeimininkių, NEFF ambasadorė Lietuvoje, televizijos laidos vedėja Kotryna Starkienė. „Toks ridiko su sviestu, žiupsnio druskos ir gurkšnio putojančio gėrimo derinukas sprogsta burnoje tikru pavasariu. Receptas iš Prancūzijos, puikiai tinkantis lietuviškam gomuriui, pabandykite! ” - ragino Kotryna ir žadėjo, kad vakaro meniu veiks lyg burtai, pašaukiant šiltesnius orus.

NEFF pavasario atidarymas sušildė žinomus vilniečius / NEFF nuotr.

Vytaras Radzevičius taip pat entuziastingai vykdė tradicines NEFF ambasadoriaus pareigas ir vedė savo komandą kulinarinių paslapčių labirintais. Šį kartą Vytaro komanda gamino bulvių košėje užkeptą menkę, o Kotrynos komanda kepė Madeiros pyragą, kurį puošė saldžiam vyne marinuotomis braškėmis.

Pulkas susirinkusiųjų ne tik džiaugėsi proga maloniai pabendrauti, bet ir patys ruošė maistą bei aktyviai domėjosi NEFF virtuvės naujienomis. Šį kartą svečiams buvo pristatyta naujovė, nepalikusi abejingų - orkaitė su visa palete keičiamų įvairiaspalvių apdailos detalių.

NEFF pavasario atidarymas sušildė žinomus vilniečius / NEFF nuotr.

Šventės dalyviai atviravo, kad dalyvauti renginyje įkvepia galimybė dar kartą išbandyti puikios įrangos galimybes, eksperimentuojant būryje su žinomiausiais virtuvės entuziastais. Vytaras Radzevičius juokavo, kad penkių metų NEFF buities technikos garantija užtikrina ne tik sklandų darbą virtuvėje, bet ir nesibaigiančius gastronominių patirčių susitikimus ČIOP ČIOP studijoje - šį kartą į būrį jungėsi keli NEFF technikos pirkėjai, gavę galimybę tobulinti virtuvės meistrystės įgūdžius žinomiausių maisto entuziastų būryje,

Žinomos somelje ir restoranų ekspertės Urtės Mikelevičiūtės vandens degustacija buvo nauja ir gaivi patirtis susirinkusiems.

NEFF pavasario atidarymas sušildė žinomus vilniečius / NEFF nuotr.

Apibendrinant vakaro patirtį Jovita Liutvinaitė, NEFF marketingo vadovė Baltijos šalims, pasidžiaugė, kad šios tradicija tapusios maisto gaminimo dirbtuvės yra puikus būdas pristatyti atnaujintą virtuvės įrangos asortimentą. „Taip vyksta abipusis įkvėpimas! Neabejoju, kad mes suburiame naujam virtuvės nuotykiui, bet ir mus labai motyvuoja entuziastų atsiliepimai, pastebėjimai ir gyvos, tikros patirtys,” - kalbėjo ji.

NEFF pavasario atidarymas sušildė žinomus vilniečius (38 nuotr.)
+32